Meubels en interieurbouw Wassenaar

Een specialist voor meubels en interieurbouw in Wassenaar! The Joiner is uw vertrouwde houtbewerkingsbedrijf dat efficiënt uw droommeubelen voor interieurs realiseert. De eigenaar Klaas Breedijk is al 30 jaar actief in deze branche. Door de jarenlange ervaring is tevredenheid dan ook gegarandeerd. Het doel is om uw interieurcomfort te verbeteren met mooie en sfeervolle meubels die op maat gemaakt zijn naar uw wensen. Zo stijgt ook uw interieurwaarde mee met de moderne levensstijl.

The Joiner verwelkomt zowel particuliere (woningen) als zakelijke (scholen, kantoren) klanten voor meubilair en interieurbouw in Wassenaar.

Op maat gemaakte meubelen en interieurbouw in Wassenaar

Bent u op zoek naar interieur en meubels in uw gewenste thema? Denkt u aan tv-meubels of kasten in uw favoriete kleur, stijl, vorm of materiaal? Klinkt dat interessant? Met The Joiner is dit nu werkelijkheid, dankzij ons deskundig vakmanschap in meubels op maat in Wassenaar. We luisteren graag naar uw wensen aan de hand van de aangeleverde schetsen en voeren het vakwerk met plezier uit. Zo is het eindresultaat altijd naar uw wens. We voltooien persoonlijk het gehele proces: van ontwerp tot zagen en spuiten. We leveren tot slot uw nieuwe meubels bij u op locatie in Wassenaar.

MDF-meubels interieurbouw in Wassenaar

The Joiner gebruikt niet alleen massief hout voor het maken van meubels. Maar we werken ook met MDF-materiaal, een combinatie van hard- en zachthout. Deze houtsoort is gemakkelijk te kleuren of af te werken en is bovendien sterk tegen vocht. Onze meubelen zijn dus bijzonder en bieden duurzaamheid, wat het kiezen voor The Joiner een voordelige keuze maakt.

Bovendien kunnen we ons ook bezighouden met het spuiten van houtwerk. Ook het bekleden van houtwerk met hardplastic behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar onze meubel- en interieurbouw in Wassenaar? Misschien kan ons portfolio pagina u helpen. Toch meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

Zelf een offerte aanvragen? Of nog andere vragen? Neem contact met ons op via bovenstaande button.

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Klik op bovenstaande button voor ons portfolio.

Bekijk ook onze Instagram voor behind the scenes en andere content.

Bekijk onze Facebook voor actuele updates.