Meubels en interieurbouw Delft

Uw droominterieur wordt nu werkelijkheid in Delft! Dankzij de meubels en interieurbouw van The Joiner. U hoort het goed. Wij zijn houtbewerkingsexperts met jarenlange ervaring met professioneel vakmanschap voor interieurmeubelen. Ons proces is eenvoudig. We luisteren naar uw wensen en realiseren op basis daarvan uw gewenste meubel. Ons doel is het verbeteren van uw interieurcomfort met mooie en sfeervolle meubelen, die op maat gemaakt zijn naar uw wensen.

We verwelkomen zowel particuliere (woningen) als zakelijke (scholen, kantoren) klanten voor meubelen en interieurbouw in Delft.

Op maat gemaakte meubelen interieurbouw in Delft

Wilt u uw interieur en meubels in het gewenste thema of indeling brengen? Denkt u aan tv-meubels of kasten in uw favoriete kleur, stijl, vorm of materiaal? Dit is nu mogelijk bij The Joiner. We luisteren graag naar uw wensen en nemen die mee in het maken of ondersteunen van de schetsen. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart beginnen, zodat het eindresultaat altijd naar uw wens is. We voltooien persoonlijk het gehele proces, van ontwerp tot zagen en spuiten. Zodra uw nieuwe meubels klaar zijn, zorgen we voor een veilige levering op uw locatie.

MDF-meubels interieurbouw in Delft

The Joiner gebruikt niet alleen massief hout voor het vervaardigen van meubels. We werken ook met MDF-materiaal (vezelplaat) dat een combinatie is van hard- en zachthout. Daardoor is deze houtsoort gemakkelijk te kleuren of af te werken en is bovendien sterk tegen vocht. Onze meubels zijn daarom bijzonder vanwege de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud.

Bovendien kunnen we ons ook bezighouden met het spuiten van houtwerk. Ook het bekleden van houtwerk met hardplastic behoort tot de mogelijkheden.

Schakel ons vandaag nog in!

Meubel- en interieurbouw nodig voor uw keuken, badkamer of een andere ruimte? The Joiner is uw vertrouwde oplossing in Delft! Bezoek ons portfolio voor meer informatie. Toch nog vragen of wilt u een offerte opvragen? Neem dan vandaag nog contact op!

Zelf een offerte aanvragen? Of nog andere vragen? Neem contact met ons op via bovenstaande button.

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Klik op bovenstaande button voor ons portfolio.

Bekijk ook onze Instagram voor behind the scenes en andere content.

Bekijk onze Facebook voor actuele updates.