Meubel- en interieurbouw Zoetermeer

Een specialist in meubels en interieurbouw in Zoetermeer! The Joiner betekent deskundig houtbewerkingsvakmanschap: droommeubels naar uw wensen en interesses. De eigenaar Klaas Breedijk is al 30 jaar actief in deze branche en maakt samen met zijn zoon Michael de meubels. Zowel vader als zoon is specialist. Zij begrijpen daarom het meubelambacht met de beste kennis en kunde. Het doel is om uw interieurcomfort te verbeteren met mooie en aantrekkelijke maatwerkkasten, tafels, tv-meubels, keukens en andere meubelstukken. Zo stijgt ook uw interieurwaarde mee met de moderne levensstijl. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn welkom bij ons voor al hun meubel- en interieurbouwwensen..

Meubels op maat, interieurbouw in Zoetermeer

Meubel- en interieurbouw nodig in uw favoriete thema met gewenste kleuren, vorm of materiaal? U bent bij ons aan het juiste adres! The Joiner heeft deskundige oplossingen voor de realisatie van meubels op maat in Zoetermeer. De uitvoering gebeurt aan de hand van de meubelontwerpen die naar wens worden gemaakt, waarbij wij u graag ondersteunen. Uiteraard kunt u ook uw eigen ontwerpen aanleveren, waarnaar we de meubels op maat maken. Het gehele proces vindt plaats in onze actuele werkplaats met alle beschikbare apparatuur. Vanuit hier worden uw meubels veilig en accuraat op uw locatie afgeleverd. Alles is mogelijk.

Dus wilt u meubels op maat voor uw keuken, badkamer, of welke ruimte dan ook? The Joiner staat voor u klaar.

MDF-meubels en interieurbouw in Zoetermeer

Hoewel er ook massief hout wordt gebruikt, werken we veelal met MDF-materiaal omdat deze vezelplaat een combinatie is van hard- en zachthout. Daarom is deze houtsoort gemakkelijk te kleuren of af te werken en is bovendien sterk tegen vocht. Onze meubels zijn daarom bijzonder en uiteraard waar voor hun geld.

Daarnaast kunnen we ons bezighouden met het spuiten en aanbrengen van afwerkingen op houtwerk. Ook het bekleden van houtwerk met hardplastic behoort tot de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op!

Interesse in onze meubel- en interieurbouw in Zoetermeer? The Joiner staat voor u klaar. Hier vindt u ons portfolio van eerdere projecten. Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Zelf een offerte aanvragen? Of nog andere vragen? Neem contact met ons op via bovenstaande button.

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Klik op bovenstaande button voor ons portfolio.

Bekijk ook onze Instagram voor behind the scenes en andere content.

Bekijk onze Facebook voor actuele updates.