Meubel- en interieurbouw Rijswijk

Op zoek naar een specialist in meubels op maat in Rijswijk? Dan bent u bij The Joiner aan het juiste adres. Wij zijn een vertrouwde interieurbouwer met jarenlange ervaring in het realiseren van droommeubels voor onze klanten. Of u nu op zoek bent naar nieuwe meubels voor uw woning of kantoor, wij kunnen u helpen om uw interieur te verbeteren met mooie en sfeervolle meubels die volledig op maat zijn gemaakt naar uw wensen.

Onze eigenaar, Klaas Breedijk, is al 30 jaar actief in deze branche. Dankzij zijn deskundigheid en toewijding kunnen wij u de hoogste kwaliteit en tevredenheid garanderen. Wij verwelkomen zowel particuliere als zakelijke klanten in Rijswijk en omstreken.

Meubels op maat in Rijswijk

Bij The Joiner geloven we dat ieder interieur uniek is. Daarom bieden wij meubels op maat die volledig zijn afgestemd op uw wensen en smaak. Of u nu op zoek bent naar tv-meubels, kasten, tafels of stoelen, wij luisteren graag naar uw ideeën en schetsen. Ons deskundig vakmanschap en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat het eindresultaat altijd naar uw wens is.

Van ontwerp tot zagen en spuiten, wij voltooien het gehele proces in eigen beheer. Daarbij maken we niet alleen gebruik van massief hout, maar ook van MDF-materiaal. Dit is een combinatie van hard- en zachthout dat gemakkelijk te kleuren of af te werken is en bovendien sterk is tegen vocht. Zo bieden we duurzame meubels van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Spuiten van houtwerk en meer

Naast meubels op maat bieden wij ook andere diensten, zoals het spuiten van houtwerk en het bekleden van houtwerk met hardplastic. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw meubels perfect aansluiten bij uw interieur.

Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze portfolio voor inspiratie en ideeën. Heeft u meer informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via onze website. Wij helpen u graag verder met meubels op maat in Rijswijk!

Zelf een offerte aanvragen? Of nog andere vragen? Neem contact met ons op via bovenstaande button.

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Klik op bovenstaande button voor ons portfolio.

Bekijk ook onze Instagram voor behind the scenes en andere content.

Bekijk onze Facebook voor actuele updates.