Meubel- en interieurbouw Leidschendam-Voorburg

Op zoek naar een deskundige meubel- en interieurbouwer in Leidschendam-Voorburg? Bij The Joiner bent u op het juiste adres! We zijn houtbewerkingsspecialisten met jarenlange ervaring in meubelambacht op maat. Daarom luisteren we naar uw wensen en realiseren we uw droommeubelen voor het interieur. Het doel is om uw interieurcomfort te verbeteren met mooie en sfeervolle meubels. Denk hierbij aan tv-meubels of kasten in moderne stijl. Klinkt interessant, toch? Neem dan vandaag nog contact op met de mannen van The Joiner voor persoonlijk advies.

The Joiner staat bekend om:

  • Persoonlijke aandacht;
  • Oog voor detail;
  • Veilige uitvoering;
  • Professionaliteit;
  • Vertrouwde kwaliteit;
  • Klantvriendelijkheid;

Meubels en interieurbouw op maat in Leidschendam-Voorburg

Heeft u meubelen of interieurbouw nodig in uw favoriete kleur, vorm, stijl of materiaal? Wilt u meubels ontwerpen in een bepaald thema? The Joiner heeft deskundige oplossingen voor de realisatie van meubels op maat in Leidschendam-Voorburg. Zo voeren we vakmanschap uit aan de hand van de door de architect geschetste ontwerpen of kunt u gebruikmaken van de specialistische kennis van The Joiner zelf. Het gehele proces van uw meubel op maat wordt in onze werkplaats uitgevoerd en door ons op uw locatie afgeleverd.

MDF-meubels en interieurbouw in Leidschendam-Voorburg

Bij The Joiner gebruiken we niet alleen massief hout voor het vervaardigen van meubels, maar we werken ook met MDF-materiaal. Deze vezelplaat is een combinatie van hard- en zachthout. Daarom is deze gemakkelijk te kleuren of af te werken en is bovendien sterk tegen vocht. Onze meubelen zijn daarom bijzonder en waar voor hun geld.

Daarnaast kunnen we ons bezighouden met het spuiten en aanbrengen van afwerkingen op houtwerk. Ook het bekleden van houtwerk met hardplastic behoort tot de mogelijkheden.

Schakel ons vandaag nog in!

Bent u geïnteresseerd in onze meubelen of interieurbouw in Leidschendam-Voorburg? Wij staan graag voor u klaar! Bezoek ons portfolio pagina voor meer informatie. En aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het opvragen van een offerte!

Zelf een offerte aanvragen? Of nog andere vragen? Neem contact met ons op via bovenstaande button.

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Klik op bovenstaande button voor ons portfolio.

Bekijk ook onze Instagram voor behind the scenes en andere content.

Bekijk onze Facebook voor actuele updates.