Meubel- en interieurbouw Leiden

Bent u op zoek naar een deskundige meubel- en interieurbouwer in Leiden? The Joiner is uw vertrouwde houtbewerkingsbedrijf dat uw droommeubels efficiënt en nauwkeurig realiseert. De eigenaar Klaas Breedijk is al 30 jaar actief in deze branche en maakt samen met zijn zoon Michael de meubels op maat. Zowel vader als zoon is specialist. Zij begrijpen daarom het meubelambacht met de beste kennis en kunde.

Het doel is om uw interieurcomfort te verbeteren met mooie en sfeervolle meubels. Zo stijgt ook uw interieurwaarde mee met de nieuwe moderne levensstijl. We verwelkomen zowel particuliere (woningen) als zakelijke (scholen, kantoren) klanten voor meubelen en interieurbouw in Leiden.

Meubels en interieurbouw op maat in Leiden

Wilt u uw interieur en meubels in het gewenste thema en indeling? Denkt u aan tv-meubels of kasten in uw favoriete kleur, stijl, vorm of materiaal? The Joiner heeft deskundige oplossingen voor het realiseren van meubels op maat in Leiden.

We luisteren naar uw wensen aan de hand van de aangeleverde schetsen en voeren het vakwerk zodoende uit. Zo is het eindresultaat altijd naar uw verwachtingen. We voltooien persoonlijk het gehele proces, van ontwerp tot zagen en spuiten. We verzorgen zelfs de plaatsing bij u op locatie.

MDF-meubels interieurbouw in Leiden

The Joiner gebruikt niet alleen massief hout voor het maken van meubels. Maar we werken ook met MDF-materiaal, dat is een vezelplaat met een combinatie van hard- en zachthout. Daardoor is deze houtsoort gemakkelijk te kleuren of af te werken en is bovendien sterk tegen vocht. Onze meubelen zijn dus bijzonder en bieden duurzaamheid. Waardoor het een voordelige keuze is.

Al onze meubelen worden afgewerkt volgens uw wensen en onze specialistische kennis.

Vraag een offerte aan!

Onze deskundige meubel- en interieurbouwer staat klaar om uw dromen in Leiden te realiseren. Bekijk ons portfolio voor een beter inzicht. Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Zelf een offerte aanvragen? Of nog andere vragen? Neem contact met ons op via bovenstaande button.

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Klik op bovenstaande button voor ons portfolio.

Bekijk ook onze Instagram voor behind the scenes en andere content.

Bekijk onze Facebook voor actuele updates.