Meubel- en interieurbouw Aerdenhout

Meubels en interieurbouw Aerdenhout

Op zoek naar de beste meubels en interieurbouw in Aerdenhout? The Joiner is uw vertrouwde houtbewerkingsbedrijf dat efficiënt uw droommeubelen voor interieurs realiseert. Of u nu op zoek bent naar meubels voor uw woning of voor uw kantoor, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften.

Onze eigenaar Klaas Breedijk heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de branche en garandeert tevredenheid dankzij zijn deskundigheid en vakmanschap. Wij streven ernaar uw interieurcomfort te verbeteren met mooie en sfeervolle meubels die op maat gemaakt zijn naar uw wensen. Zo stijgt ook uw interieurwaarde mee met de moderne levensstijl.

Wij verwelkomen zowel particuliere (woningen) als zakelijke (scholen, kantoren) klanten voor meubilair en interieurbouw in Aerdenhout. Onze specialiteit ligt in het op maat maken van meubelen en interieurbouw. Bent u op zoek naar meubels in uw gewenste thema? Denkt u aan tv-meubels of kasten in uw favoriete kleur, stijl, vorm of materiaal? Met The Joiner is dit nu werkelijkheid, dankzij ons deskundig vakmanschap in meubels op maat in Aerdenhout. We luisteren graag naar uw wensen aan de hand van de aangeleverde schetsen en voeren het vakwerk met plezier uit. Zo is het eindresultaat altijd naar uw wens. We voltooien persoonlijk het gehele proces: van ontwerp tot zagen en spuiten. We leveren tot slot uw nieuwe meubels bij u op locatie in Aerdenhout.

Bij The Joiner werken we niet alleen met massief hout voor het maken van meubels. We werken ook met MDF-materiaal, een combinatie van hard- en zachthout. Deze houtsoort is gemakkelijk te kleuren of af te werken en is bovendien sterk tegen vocht. Onze meubelen zijn dus bijzonder en bieden duurzaamheid, wat het kiezen voor The Joiner een voordelige keuze maakt. Bovendien kunnen we ons ook bezighouden met het spuiten van houtwerk. Ook het bekleden van houtwerk met hardplastic behoort tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar onze meubel- en interieurbouw in Aerdenhout? Bekijk ons portfolio en neem contact met ons op!

Zelf een offerte aanvragen? Of nog andere vragen? Neem contact met ons op via bovenstaande button.

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Klik op bovenstaande button voor ons portfolio.

Bekijk ook onze Instagram voor behind the scenes en andere content.

Bekijk onze Facebook voor actuele updates.